Education

COLOUR CONCEPT

Ervaringsgerichte en interactieve classes om kennis over haarkleuring te ontdekken en te versterken. De classes zijn gericht op de ontwikkeling van theoretische kennis, praktische vaardigheden en creatieve ervaringen. De wereld van kleur is een must voor de kapper die zich wil onderscheiden op vaardigheden en creativiteit.

EMBRACE, EVOLVE AND EXCEL TOGETHER

Training is het hart van z.one lab™. Wij geloven dat training mensen verbindt, teams creëert, kracht en zelfvertrouwen vergroot, vaardigheden versterkt en natuurlijke talenten vergroot. Mensen in functies die bij hun talenten passen, ontwikkelen energie en passie door de prestaties en productiviteit te verhogen en u uiteindelijk te helpen uitblinken en uw bedrijf te laten groeien met betere prestaties.

Training is het geheim van succes: de combinatie van professionaliteit, kennis, competentie, trainingsmethoden, ondersteunend lesmateriaal, zelflerende kits en online onderwijs garanderen effectieve en snelle resultaten. We zijn toegewijd om u alle essentiële tools te bieden om uw bedrijf uniek te maken op de markt en een educatief platform met uitstekende inhoud, van basisprincipes tot meer diepgaande sessies, evenals eindeloze inspiratie en waardevolle tips.

Een wereldwijd team van creatieve, getalenteerde en gepassioneerde trainers

Een netwerk van professionals die in staat zijn om constant met kappers om te gaan, kritieke problemen en het potentieel om naar boven te komen te detecteren, training, kennis en technische hulpmiddelen te bieden om de beschikbare middelen te vergroten of om verandering of verbetering te bevorderen.

Een schat aan professionaliteit en tools die gevoelig zijn voor innovaties en marktveranderingen en in staat zijn om een ​​actueel antwoord te geven met betrekking tot nieuwe theorieën, strategieën, besturingssystemen in overeenstemming met duurzaamheidsvoorschriften en persoonlijk welzijn.

VRAAG INFORMATIE AAN OVER DE Classes