milk_shake
simply zen
No Inhibition
Urban Tribe

FILOSOFIE

De filosofie achter elk z.one concept™ haarverzorgings- en kleurproduct is om het haar terug te brengen in de natuurlijke staat. Van verzorging tot styling tot bleach en haarkleuringen, onze producten gaan verder om het haar te behandelen en te conditoneren. Ons geheim? De juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en haarkleurtechnologie.

GESCHIEDENIS

z.one concept is in 1999 opgericht door Ivano Panzeri in Italië – Italië staat bekend als één van de meest concurrerende markten in Europa op het gebied van haarverzorging. Het merk z.one werd snel herkend door experts uit de branche vanwege de innovatie.

Panzeri’s doel was om haarstylisten te benaderen op een vernieuwende wijze om succes te behalen door technologische vooruitgang en effectieve commerciële en marketingstrategieën. Met dit businessmodel heeft z.one concept snel een significant deel van de Italiaanse markt veroverd en nu exporteert zij het merk aan 46 landen.

z.one concept biedt een superieure reeks van producten, heeft een actueel educatieprogramma voor de stylist en de mogelijkheid om deel te nemen aan het z.one business lab. Wij staan voor betere communicatie tussen hairstylisten en hun klanten. Dit leidt tot hogere inkomsten en meer succes.

ONZE BRANDS

z.one LAB nl is exclusief distributeur voor milk_shake, NO INHIBITON, Simply Zen, Urban Tribe en DEPOT in Nederland. Deze productlijnen zijn onderdeel van de z.one concept™ familie; een jong, innovatief en dynamisch Italiaans merk dat wereldwijd professionele haar- en schoonheidsproducten aanbiedt. Van shampoos en conditioners tot kleur en bleach, de lijnen bieden een oplossing voor elke hoofdhuid- en haarbehoefte. z.one concept™ producten maken het gemakkelijk om prachtig haar te krijgen. Zij bieden je alles wat je nodig hebt om er 365 dagen per jaar fantastisch uit te zien; je kunt er elke stijl mee creëren en zij bieden oplossingen voor pluis, slap haar, saaie kleuren, haarverlies en nog veel meer!

Geïnteresseerd in z.one concept voor je salon?

Bel 0413-724934 voor meer informatie.

z.one concept™ Nederland
De Amert 162c
5462 GH VEGHEL
+31(0)413 – 72 49 34
K.v.K. 59397780

DE MEEST PROFESSIONELE MERKEN